středa 22. března 2017

489. DD jídlo

V pondělí jsem si ke snídani dala na chleba rillettes a bohatě posypala nakrájeným medvědím česnekem.
Dopoledne jsem byla na první očistné medové masáži a od kamaráda jsem koupila králíka. Byl chlazený, tak jsem ho hned naporcovala a k obědu jsem si uvařila přední běhy na cibuli s dijonskou hořčicí, žampióny a mlékem.
Při porcování jsem věděla, že hrudí udělám jako plíčka. Měla jsem na ně opravdu chuť.

3 komentáře:

  1. Alenko, děláš mi chutě. Šatičky bude mít panenka pěkné.
    Přeji ti pěkný víkend. Iva

    OdpovědětVymazat
  2. Mňam, dala bych si ten první chleba. Mám doma domácí sádlo a cibulku, taky podobná dobrota.

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám, že jste mě potěšili milým komentářem Hošanda