V pondělí jsem si ke snídani dala na chleba rillettes a bohatě posypala nakrájeným medvědím česnekem.
Dopoledne jsem byla na první očistné medové masáži a od kamaráda jsem koupila králíka. Byl chlazený, tak jsem ho hned naporcovala a k obědu jsem si uvařila přední běhy na cibuli s dijonskou hořčicí, žampióny a mlékem.
Při porcování jsem věděla, že hrudí udělám jako plíčka. Měla jsem na ně opravdu chuť.
Děláš mi chutě :-)
OdpovědětVymazatHanka
Alenko, děláš mi chutě. Šatičky bude mít panenka pěkné.
OdpovědětVymazatPřeji ti pěkný víkend. Iva
Mňam, dala bych si ten první chleba. Mám doma domácí sádlo a cibulku, taky podobná dobrota.
OdpovědětVymazat