pátek 3. listopadu 2017

630. DD dušičky

Včerejší výstava mě upozornila, jak jsou vánoce blízko. Pustila jsem se do mytí oken. Polovinu mám hotovou za pomoci manžela, protože horní okna neumím vyklopit, abych je mohla umýt. Laďa přišel z práce a než se stačil převléct jsem ho zapojila do mytí. Umí vyklopit horní okna.
Na hřbitov jsme jeli dnes podvečer. Mám ráda když už je tma a je vidět, jak hřbitov svítí.
 Nejdřív jsme se zastavili u manželových rodičů. Už před 2 měsíci jsem koupila zajímavou lucernu, vypadá dobře.
 Rodičům jsem udělala malý košíček.

4 komentáře:

  1. Také mám ráda večerní atmosféru hřbitova v dušičkovém čase... Má to takové své zvláštní kouzlo. :-) Jakmile však dojdeme k hrobům svých blízkých, je mi z toho ouvej... Tak ráda bych je zas měla u sebe :-(
    Mytí oken mi ani nepřipomínej, jak bych já je potřebovala v bytě umýt! Jenže naše okna se skládají ze 3 samostatných tabulí, z nichž otevřít jdou jen dvě a to prostřední není otevírací... a nahýbat se z okna ze 7. patra není teda nic moc... :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Alenko ten čas opravdu moc rychle utíká.Okna mne teprve čekají, příští týden mne čeká mnoho vyšetření, takže jestli vše dopadne tak jak si přeji... hurá na ně.😉... Krásnou neděli.Z❤

    OdpovědětVymazat
  3. Taky mám o dětství ráda atmosféru dušičkového hřbitova.
    Mamka vždy kupovala věnec z modré statice.
    Na okna se vrhnu taky co nejdříve,už dávno si nehraju na dokonalou hospodyňku, která je chce mít vyčištěné těsně před Vánocemi.
    Klidnou neděli, Alenko!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  4. Alenko, zdravím! Ani nevíš, jak ráda slyším v mé "rodné" řeči říkat slovo "Laďa". Tady to každý říká dlouze a mně se líbí to krátké a. Můj první manžel se taky tak jmenoval. A už jsi začala řádit na Vánoce co? Jsi dobrá.

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám, že jste mě potěšili milým komentářem Hošanda