úterý 19. listopadu 2013

364. den II nakládám

Není to krásný číslo.?
Šla jsem koupit zeleninu a měli krouhaný zelí, nedalo mi to a koupila jsem 10 kilo. Nakládám ho přímo do sklenic. recept
Zítra mám poslední den projektu.

8 komentářů:

  1. No teda ..... to se máš:-) u nás krouhaný neprodávaj, jen celý hlávky, musim krouhat:-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás bývá na objednávku, ale měla jsem štěstí, že jim dovezli víc.

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Pokud neděláš zelí ve velkém do kameňáku, tak je tohle výborná náhrada v malém. Opravdu chutná jako to kvašené v zelňáku. Dělám ho už několik let.

      Vymazat
  3. Alenko, zajímavý recept. Asi vyzkouším.
    Obdivuji Tvoji trpělivost při foto dokumentování každého dne. Zdravím.M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Včera mi skončil druhý rok a nebudu pokračovat v projektu 365.
      Zvykla jsem si mít fotoaparát stále u sebe, ale někdy mi dalo dost přemýšlení, co vyfotit, aby to vyjádřilo běžný obyčejný den, aby se fotografie neopakovaly.
      Nechci přestat s blogem, už jsem si na něj moc zvykla i na kamarádky, které díky blogu mám.
      Pokud neděláš zelí ve velkém do kameňáku, tak je tohle výborná náhrada v malém. Opravdu chutná jako to kvašené v zelňáku.

      Vymazat
  4. Alenko děkuju za recept :o) I já obdivuju jak každičký den vkládáš příspěvek--dala jsem si také takový závazek ale mě to prostě nejde a nejde :o( Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Včera mi skončil druhý rok a nebudu pokračovat v projektu 365.
      Zvykla jsem si mít fotoaparát stále u sebe, ale někdy mi dalo dost přemýšlení, co vyfotit, aby to vyjádřilo běžný obyčejný den, aby se fotografie neopakovaly. Prostě máš dojem, že ty dny jsou stejný. Ráno do práce, po práci domů, někdy nákupy, běžné domácí povinnosti a večer třeba televize, co je na tom k focení?
      Nechci přestat s blogem, už jsem si na něj moc zvykla i na kamarádky, které díky blogu mám.

      Vymazat

Děkuji Vám, že jste mě potěšili milým komentářem Hošanda