neděle 24. září 2017

612. DD klid

Místo práce na zahrádce nebo na chatě se snažím vyléčit. Koleno mě bolí, že nemohu chodit a k tomu se přidal zánět horních cest dýchacích. Podle mě jsem se u mladých nachladila. Byla mi u nich v paneláku zima, tam si nemohu zatopit jako doma. Možná k tomu pomohla i nemoc malé.
V pátek jsme jeli koupit do Olomouce sedačku na chatu a hned jsme ji tam odvezli. Ještě že máme tak dobrý sousedy, díky tomu je sedačka už na místě. Nemám ji na chatě vyfocenou, pro bolest jsem neměla na focení náladu. Vyfotila jsem ji aspoň na stránkách.
 Koupili jsme i dekoračku na sedačku, sedáky na židle a závěs. Hurá, sehnala jsem modrou.
V sobotu od rána pršelo. Laďa navozil ze zahrádky nařezané dřevo. V taškách pomocí kladky ho Laďa vytahoval do patra a já ho rovnala na verandě. Už jsem nemohla když jsme složili jeden vozík. Naštěstí byl čas na oběd. Pustila jsem se do vaření a Laďa jel naložit další vozík. K obědu jsem uvařila zapečenou brokolici podle receptu od kamarádky Jany. Moc nám chutnala. Po obědě jsme pokračovali v ukládání dřeva, ale už jsem nemohla, část musel Laďa dát dole do boudy. Musela jsem si lehnout. Laďa koukal na tenis a já usnula.

Dnes jsme měli plněné papriky. Není to rajská omáčka, tu můj muž nejí. Je to smetanová omáčka ve které je rozmixovaný kousek pečené červené papriky..
Dostala jsem fotografii s košíkem hub. Závidím, protože já opravdu do lesa nemůžu. Teď mě musí bolet koleno.

6 komentářů:

  1. Přeji rychlé uzdravení... taky mě zlobilo přes léto koleno, naštěstí stačilo přestat chodit v botkách na podpatku, ale přišla jsem to až po měsíci trápení (a to jsem v nich chodila jen v práci)...

    OdpovědětVymazat
  2. Přeji brzké uzdravení. Sedačka vypadá dobře, těším se až ji vyfotíš na chatě. Dekoračka taky bezva.
    Tak klidné dny bez bolesti!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  3. Alenko, ať je brzy líp. Ta sedačka je moc hezká.

    OdpovědětVymazat
  4. Alenko přeji ti brzké uzdravení.. Sedačka i dekoračka jsou nádherné.. Dobrůtkami opět lákáš 😉.A co se týká lesa a hub,moc tě chápu.I já mám teď zrovna zaracha 😉.Tak musíme věřit, že brzy bude líp.paZ❤

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkná sedačka! To bylo nákupů! Teď jste jako v novém. Dobroty vypadají lákavě. Přeji zahojení kolena, mne právě taky bolí. Jak to řešíš Ty?

    OdpovědětVymazat
  6. Alenko, mrzí mě, že máš takovéhle trápení, snad se brzy vykurýruješ a koleno přestane bolet!

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám, že jste mě potěšili milým komentářem Hošanda