středa 10. srpna 2016

371. DD prší

Od rána prší. Lukáš volá, že nemohou s dětmi přijet, prší jim do domu, plachta je prasklá a shání novou. Laďa jede pro vnoučata.
Já dělám poslední přípravy. Karavan je kompletní, Laďa ho připojil na elektriku, letos budou svítit. Nenašli jsme jak zapojit ledničku.

6 komentářů:

  1. Ahoj Alenko, já jen doufám, že už se to za tu dobu všechny vyřešilo ku prospěchu všech a že neprší a je hezky jako u nás. Moc ti to přeji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Libuško, už mají krovy a čekají na krytinu a mají pořádnou plachtu. U nás je taky pěkně.

      Vymazat
  2. Lituju všechny, kteří se pustí do takové rozsáhlé opravy a počasí nepřeje. Nám takové plachta zatím zachránila boudu, kterou už jsem chtěla nechat spadnout, ale stejně si myslím, že se to přes zimu na nějakém rohu také protrhne. Ovšem boudu lze oželet, když prší do domu, je to horor. Přeju zdárné dokončení a snad by mělo i počasí přát.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maruško, mladí se stavbou finišují. Měli dlouho dopředu domluvený dělníky i materiál, ale jako vždy se něco stane. Čekají na trámy, potom zjistí že ještě nemají domluvenou krytinu, je objednaná a bude za týden a podobné jobovky. Snad už je nic horšího nepotká.

      Vymazat
  3. Zdravím Alenko, každá střecha se prý musí pořádně zalít - to říkají pokrývači. Neznám nikoho, kdo by dělal střechu bez toho, aby je to nevyšplouchlo. Je to děs, taky jsme to prožili a padala nám v přízemí omítka. Držím palce, aby už byla střecha hotová a hlavně dlouho vydržela, máme druhou za 10let... chjo. Měj se a klidný zbytek léta, Kája.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mladí se snaží finišovat. Snad to zvládnou rychle i přes menší překážky.
      Nová střecha po 10 letech, tak to jste si dali zabrat.

      Vymazat

Děkuji Vám, že jste mě potěšili milým komentářem Hošanda