pondělí 11. července 2016

357. DD jedeme do České Třebové

Vstávala jsem nezvykle brzo. Vlak nám jede o půl 8. Jana je dobrá, před odjezdem mi vyřídila důchodcovskou průkazku na vlak. Do Zábřeha jsem to už měla levnější, dál jedeme Regiojetem.
Na ubytování jdeme pěšky, bereme to přes Informace na starém náměstí. Jana si koupila vizitky a já vzala mapky okolí. Jsme ubytovaný za bazénem.
S pokojem jsme spokojeny.
Ubytovaly jsme se a šly na autobus do Skuhrova.
Třebovské stěny jsme viděly náhodou, když se Jana podívala z cesty dolů. Potom jsme se dověděly, že ten sráz jsou Třebovské stěny
Jdeme trasu údolím potoka a jdeme pořád po asfaltu.



Poprvé jsme narazily na vodu. Koryto potoka je úplně suché.





Příroda je krásná počasí je horké první hospoda na trase je zavřená.
 Na hřišti je taky zavřeno.
První pivo jsme si daly až na Křibě.
 Cestou jsme nakoupily. Jana jde na bazén, já nemůžu mám na holeni ránu ze které mi od středy nepřetržitě teče voda. Jdu navštívit tetu Marušku.
Po návratu na pokoj jsme povečeřely a daly si vínko. Nikdo nebude věřit, že jsme vypili jen půl láhve. Horko nás zmohlo, brzo jsme usnuly.

2 komentáře:

  1. Jste pěkně akční! O důchodcovské průkazce na vlak jsem nevěděla. Sice ještě dlouho nebudu mít ten věk, ale dík za info. Jinak zase pěkné místečko, hezky značené. Tak voda v potoce není, Pivo široko daleko taky ne - až z toho přestalo chutnat víno! .-) Pěkné dny přeji. :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám, že jste mě potěšili milým komentářem Hošanda