neděle 20. března 2016

310. DD narozeniny

V sobotu jsem vstávala brzo. V 7 hodin mě vzbudil Laďa když se chystal jet na chatu. Domluvil se s Kájou, že budou pracovat na horní terase. Po snídani jsem hned vyrazila na nákup a potom jsem dodělala dort. Není dokonalý, ale snad jsem to zvládla.
Když Kája pomáhá tátovi na chatě a Klárka je nachlazená, tak jsem je pozvala na oběd. V elektrickém tlakovém hrnci jsem připravila kuře dušené na cibuli s uzeným. Dala jsem moc vody, tak jsem ještě kuře přendala do pekáče, šťávu jsem zahustila a chvilku ještě v troubě pekla. Na oběd přišel jen Kája s Karolínkou.
Dnešní kvapík pokračuje. Zkracuji sukni, Laďa dodělává turistické značky, k tomu ještě sledujeme biatlon. Honem Laďu obléct za ženskou, nalíčit ho, posbírat všechny nachystaný věci a nezapomenout dort. Ve 3 hodiny už jsme na oslavách padesátin.
Představení začalo.




 Soňa dostala indicie pro hledání dárku
 a přání
Vyráží hledat dárek a můj muž se jde domů převléct
konečně nachází
Dobře se bavíme
hráli nám kamarádi z Olomouce THS Brzdaři
Jsem pořádně unavená, doma jsme po půlnoci.

8 komentářů:

  1. Alenko, krásně jste si to užili..Já jsem chvíli tápala, zda je to tvůj muž nebo ty:o))..musela to být legrace..měj krásný nový týden..Inka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Inko, některým kamarádům trvalo než ho poznali.
      Bylo veselo a bavili jsme se.

      Vymazat
  2. Ali krásná oslava s vtipem a humorem, to je vždy nejlepší. Přemýšlela jsem co znamená na dortě to X v kroužku ? Nějaký symbol ? A ta mapa s vlaječkama je bezvadná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ali je to znak geocachingu. Kamarádka tomu propadla.

      Vymazat
  3. Alenko, žiješ opravdu naplno! Parádní dort, líbí se mi slepičky, úžasná lavička a kouzelná vnučka!
    Měj hezký den, Helena

    OdpovědětVymazat
  4. Alenko,dort vypadá božsky a určitě i tak chutnal. Kešky jsou také naše úchylka :-)...Je vidět,že jste si den opravdu užili. Krásný večer. Z.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdeni děkuji. Dort jsem neměla možnost ochutnat, na oslavě byla spousta jiných sladkostí. Budu se muset kamarádky zeptat jaký byl.

      Vymazat

Děkuji Vám, že jste mě potěšili milým komentářem Hošanda