neděle 11. června 2017

550. DD gratulace

Jeli jsme dodatečně popřát synovi k svátku a jeho přítelkyni k narozeninám.
 Nejdřív chlapi sundávali ze střechy keramickou sovu.
Byli jsme domluveni, že zajedeme do Lysic podívat se na zámeckou zahradu a na oběd půjdeme do restaurace. Mladí díky pěknému počasí změnili plány. Na oběd jsme grilovali a potom Laďa vykládal o expedici na Ojos a promítl fotky. Do Lysic půjdeme příště, prý budu mít důvod přijet častěji. 
Odpoledne jsme pokračovali dál na jih. Popřát Zuzance k narozeninám. Přála si tygra, akorát mi koupili moc velkého, ona chtěla mazlíka do postele.
 děda si užíval vnoučat
Na chatu jsme se vraceli až v podvečer. 
Zastavili jsme se v Letovicích. Při cestě Letovicemi už hodně let obdivuji zámek, snad se tam někdy zastavíme a prohlídneme si ho.
V neděli jsem měla nějaký divný den. Vůbec nedovedu pochopit, že jsem zapomněla vzít fotoaparát. Pokud mám kabelku, tak ho nosím i když jdu nakoupit. První fotky jsem fotila na mobil. Sandra se smilovala a půjčila mi svůj starý fotoaparát. Museli jsme ho nabít a já s nabíječkou odvezla káblík i od její druhé nabíječky. Nachystala jsem si tašku s věcmi na převlečení. Věci na teplo i chladno a tašku jsem nechala na chatě. U vnoučat jsem zjistila, že jsem u mladých zapomněla brýle. Prostě den blbec.

1 komentář:

  1. Někdy se to tam semele a člověk se diví, že to pokračuje celý den. Prostě Den Blbec. :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám, že jste mě potěšili milým komentářem Hošanda