úterý 9. února 2016

284. DD zdánlivý klid

Klárka šla dopoledne na kosmetiku, tak jsem hlídala malou.
Dnes jsem se rozhodla fotit zrcadlovkou.
Karolínky oblíbená hračka. Magnety na odpadkovém koši.
Odpoledne jsem si zašla na masáž. Potom jsem zasedla k počítači a pustila jsem do restů na stránkách ČTU. Doplnila jsem Cancák a hlavně informace o chystaných akcích. 
5. března nás čeká velká akce - oblastní kolo Porty. Musím udělat označení pro soutěžící a organizátory. Chtějí abych udělala prezentaci historie Porty ze starých fotografií. Přiznám se, že se mi do toho moc nechce.
Příští týden máme první schůzku k Tour de Knajp. Letos pojedeme do Českého Ráje. Budeme ubytovaní v Malých Svatoňovicích. Na schůzku mám připravit prezentaci fotek z loňského Tour.

6 komentářů:

  1. Malá roste do krásy, u nás jsou magnetky taky velká zábava. A k přebírání fotek je toto období nejlepší, já už se při jejich prohlížení nemůžu dočkat trochu lepšího počasí :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Karolínka je šikulka :-) magnety mají děti hodně rády :-) Kde budete v Malých Svatoňovicích ubytovaní? Já tam sloužím jako výpravčí :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdeni, představ si, že jsem vystudovala železniční školu a 4 roky jsem sloužila jako výpravčí.
      Posílám ti raději odkaz na naše ubytování, těžko bych to popisovala.
      http://www.e-chalupy.cz/cesky_raj/ubytovani-svatonovice-chalupa-k-pronajmuti-5196.php

      Vymazat
    2. Mě to bylo divné Český ráj a Malé Svatoňovice, tohle je část Karlovic :-)Tak tam nepracuju :-))Já už to u tebe četla, že jsi kolegyně :-)) Krásný den :-)

      Vymazat
    3. Zdeni, tak jsem se podívala. Nechala jsem se zmást informací od naši organizátorky a na mapu jsem se nepodívala. Škoda, ráda bych se za tebou podívala.

      Vymazat

Děkuji Vám, že jste mě potěšili milým komentářem Hošanda