neděle 28. března 2021

57. jídelníček

 pondělí: hovězí vývar, špeková omáčka s hovězím masem a bramborem. recept


úterý:  rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlík

středa:  kuřecí guláš s houbami a rýží

čtvrtek: pečená kuřecí stehna se zelím a knedlíkem

pátek:  jitrnice se zelím a bramborem

sobota: křehký řízek s bramborem  recept 

neděle : hrášek s kuřecím masem  recept 

3 komentáře:

  1. Jéé, Vy máte ale krásné nádobí! Mám na mysli ty krásné bíle talíře s modrým vzorem. Takové má i má maminka. Vždycky z nich ráda jím, když ji jedeme s dětmi navštívit. Jinak samozřejmě děkuji za krásné a určitě moc chutné recepty, až nebudu vědět, co mám doma uvařit, alespoň vím, kde hledat inspiraci!

    OdpovědětVymazat
  2. Jako já si říkám, že by fakt nějaká firma na vývoj mobilních aplikací nebo prostě kdokoliv, kdo se tímhle zabývá, by mohla udělat nějakou aplikaci nebo vychytávku, která mi pomůže s vymýšlením toho, co budu vařit. Nevadí mi vaření jako takové, ale prostě to vymýšlení mě nebaví. Takže tak.

    OdpovědětVymazat
  3. Teda tu rajskou bych si fakt dala. Možná pak po Velikonocích nebo tak. Jako za mě je to asi nejlepší omáčka, co může být. Ale musí se dělat fakt z poctivého protlaku, ideálně přímo z rajčat, ať to má tu pravou chuť. To si pak člověk udělá takovou pohodičku a pak jde třeba odpoledne do venkovní sauny, kde mu krásně vytráví.

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám, že jste mě potěšili milým komentářem Hošanda