čtvrtek 27. dubna 2017

517. DD psí záchody

Dnes jsem si uvědomila jak se některé věci stávají samozřejmostí a přestáváme je vnímat. Kolem veřejného psího záchodku chodím skoro vždy když jdu do města.
V jakém jsou stavu a jak dnes vypadají jsem si uvědomila po dotazu na ně. 
Nevzpomínám si, kdy ho postavili. Vzpomínám, že naše Daisy se vždy vyvenčila kolem WC, ale dovnitř nešla. O Daisy jsme přišli v roce 2011, dožila se 17 let. Pamatuji, že jsem tam tenkrát občas psi viděla,. Záchodky čistili a měnili tam písek. 
Dnes už jsou zarostlý.
Máte u vás taky psí WC?

7 komentářů:

  1. To slyším prvně ,ale hodil by se.

    OdpovědětVymazat
  2. Tiež som ani u nás nevidela wc pre psov. Mám dvoch psov, našťastie vlciak nikdy vonku na prechádzke nechce, len doma a ten malý za tým zbieram vždy. Som veľmi nahnevaná na majiteľov psov, že nezbieraju po svojich psoch.

    OdpovědětVymazat
  3. Alenko tak o psím WC slyším poprvé.A prakticky si ho nedovedu moc představit.. Naší Meggi bych tam asi nedostala 😁.. Krásný den.Z❤

    OdpovědětVymazat
  4. Alenko, i já o psím WC slyším prvně.... Nevím, zda to má moc smysl, psi stejně budou vykonávat potřebu kam se jim zachce. :-) Už je jen na jejich majitelích aby byli pořádní a vše po nich uklidili, na což někteří páníčci z vysoka.... kašlou. :-(

    OdpovědětVymazat
  5. Já ani pejska neměla, ale o psích záchodech jsem nikdy neslyšela. U nás určitě nic podobného není. A jsou vůbec využity, myslím, že je ani nikdo neuklízí. Nevím.

    OdpovědětVymazat
  6. Alenko, o psím záchodě jsem ještě neslyšela. Je to pro mě novinka.

    OdpovědětVymazat
  7. Vida, to je ono :-) Fakt je, že já jsem tam psa neviděl nikdy, zatímco jejich biologických "pozdravů" se válí plno po celém městě. Na druhou stranu buďme rádi, že aspoň u lidí je většinou situace příznivější.

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám, že jste mě potěšili milým komentářem Hošanda