středa 26. dubna 2017

516. DD odpočívám

Na dnes jsem si plánovala práci na zahrádce. Už jsem tam 14 dnů nebyla a obávám se toho co mě tam čeká. Déšť rozhodl, že odpočívám. Zašla jsem jen na nákup a pokukovala jsem po nějakých trvalkách. Protože si už houby pamatuji, tak si vždy kytičky s názvem vyfotím a doma se podívám jestli by se mi hodily.

Cestou jsem si všimla, že kousek od nás provádí rekonstrukci starého domu. Musela jsem si ho vyfotit, než ho změní.
V podvečer se zastavila kamarádka, při vínku jsme probraly naši cestu na chatu a zjistili jsme, že v tomto počasí raději zůstaneme doma a s vnoučaty raději zajedeme do Losin na bazén a do Bludova do Pradědova muzea.

10 komentářů:

  1. Počasí nás Ali uzemňuje doma a práce na zahradě se odsouvá. Já měla půlku hotovou, vypletou a budu moci začít zase znovu. Kytičky ani ještě nenakupuji, sice bych je mohla mít zatím v zimní zahradě, ale ani nemám tu správnou náladu na vybírání.
    Měj hezké dny.
    Ála

    OdpovědětVymazat
  2. Alenko, nákup kytek do truhlíků a květináčů jsem odložila, i když v loni již bylo zasazeno. Ale v tomhle počasí to nejde. Snad už bude líp, ne? M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se rozhodla, že truhliky doma na oknech nebudou, už by toho na mě bylo moc.

      Vymazat
  3. Taky bych už nějaká ta kvítka ráda nakupovala, ale zatím jen obhlížím. Na zahrádce vidím, jak je mé ruky třeba, ale aby mi kapalo u práce za krk, to snad ani nemusím. Tak snad už se počasí umoudří. Hezky si to v bazénu a muzeu užijte-myslím, že to nebylo špatné rozhodnutí :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak ten barák se konečně opravuje? Hurá, to je dobrá zpráva. Tak mě napadá... je tam ještě to veřejné WC pro pejsky? Dlouho jsem nešel okolo :-) Zdravím a přeji hezký den. Tomáš

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tomáši, veřejné záchodky pro psy tam pořád jsou, ale pejska jsem v nich hodně dlouho neviděla.

      Vymazat
  5. Alenko, koukám, že je to všude stejné. Počasí chladné, na zahrádku se nikomu nechce. Pamatuji si jeden rok, kdy jsme už měli napuštěný bazén. :O) To letos asi dlouho nehrozí.
    Krásné dny.

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám, že jste mě potěšili milým komentářem Hošanda