pátek 8. května 2015

148. DD Pěšky na chatičku

Od listopadu chodím k fyzioterapeutovi, aby mi spravil záda a bederní páteř. Snad už to bude dobrý, tak jsem se rozhodla, že udělám test. Půjdeme se sestrou pěšky na chatičku. Je to asi 6 kilometrů. Jdeme po modré značce, která vede po cyklostezce na Bludoveček.
Z pískové sochy Bluda zbylo pískoviště.
Opouštíme cyklostezku a jdeme lesem. Hodně kvetou smrky.
pohled na protější stráň, kam půjdeme.
Stoupáme a pod námi je Bludov.
Jsme u cíle, už vidím naši chatičku.
Oběd jsme měli rychle, udělala jsem řízky i pro nás, k nim jsem udělala bramborovou kaši. Po obědě jsme se pustily do hrabání trávy, Vašek sekal kolem cesty. Míle se zdálo, že jsme málo chodily, tak jsme ještě šly na procházku k zahrádkářské kolonii za koupalištěm.
Nad koupalištěm.
Večerní siesta.
Míla šla ještě fotit.
Hurá jsem strašně unavená, ale záda jsou dobrý.

6 komentářů:

  1. Alenko, mě záda jednou bolela od září do května a pak jako zázrakem bolest zmizela..Už jsem pomalu prosila, že chci nějakou operaci,jak moc to bolelo.. To že to přestalo bolet prý nebyl zázrak, ale nějak se to zapouzdřilo..Občas to ale stále bolí, ale už ne v takové míře jako předtím. , To se mi chtělo někdy i brečet, třeba v Praze v metru na nejdelších schodech, které se na začátku rozbily a dav mě tlačil před sebou nahoru a já vůbec nemohla a myslela si ,že se posadím a ucpu metro:o))..Měj se moc krásně a určitě bude líp! Inka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Inko, tak nějak jsem pořád odkládala řešení problému se zády, až se to provalilo a já nemohla skoro chodit. Test dopadl dobře. Záda drží.

      Vymazat
  2. Ahoj ALENKO máte krásnou chatičku já bohužel žádnou nevlastním ale naši příbuzní mají a tak občas si dáme taky holčičí siestu na chatě :-))) máš pravdu políčko máme na obilniny a brambory u baráku mám čím dál menší zahrádku pořád nějak ubírám.-))) co se týče vaření musím se trochu zaměřit na jídlo pro mě vhodné začla jsem nabírat na váze a přesně bolé mě koleno a kyčel ale taky jsem se přestala pohybovat a to je špatně já se bála bolesti a tak to dopadá.....můj manžel sice je štíhlí a čeká na operaci kloubu kyčle ten už to má zpočítaný to mu bude letos 60 tak doufám že on aspoň bude zase fit jinak se tady zblázním je zvyklý pořád něco dělat !!!! No vidíš já mám ještě po Sábě doma síťovou ohrádku a jestě lehátko ...jinak jsem vše rozdala jen to využívá švagrová pro vnoučata a už to zase vrací a já se vnoučat nedočkám klidně bych to darovala :-)kluci jsou svobodný a bezdětný a asi jen tak rychle to nehrozí :-))) Měj se krásně a přeji hodně zdravíčka a užívej si chatičku a vnoučátka.Jana.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O váze raději nemluv. Je mi jasný, že bych měla polovinu problémů kdybych vážila o 15 kg míň. Snažím se jíst dietněji, ale moc to nepomáhá.
      Vnoučata, jo s tím nic nenaděláš.
      Ani nevíš jak jsem ráda, že aspoň ten mladší má Karolínku.

      Vymazat
  3. Supr, došly jste, tak je to dobré:-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ajko, ani nevíš jak jsem byla ráda, že ještě můžu hrabat trávu a jít na procházku. Nesmím to ale přehánět.

      Vymazat

Děkuji Vám, že jste mě potěšili milým komentářem Hošanda