neděle 22. března 2015

123. DD jaro je tady

Dnes jsme si užili krásný první jarní den na zahrádce. Rozhodli jsme se, že budeme obědvat na zahrádce, to znamená poprvé grilovat. Ráno jsem vyrazila koupit kuřecí prsa, domluvili jsme se, že uděláme špíz. Byla jsem taky v hračkárně koupit dárek pro Kryštůvka. K mladým přijela návštěva z Prahy. Kájův nejlepší kamarád Víťa s rodinou. Kryštůfek má rok a půl a je kouzelný, ani jsem ho nestačila vyfotit, viděli jsme je jen chvilku.
Na zahrádce se Laďa pustil do řezání dřeva.
Laďa dostal zrnkovou mkávu a dnes už je problém někde ji pomlet. Doma taky mlýnek nemám, až jsem si vzpomněla na ruční mlýnek, který jsem nikdy moc nepoužívala. pochopila jsem proč, on prostě nemele. Možná jste ho měli taky. Naštěstí jsem si vzala i namletou kávu.
Sluníčko vytáhlo na zahrádku i sestru
s Dixi
Na kuřecím špízu jsme si moc pochutnali.
Tak už mám jeden záhon. Zasela jsem ředkvičky a zasadila cibuli a šalotku. Zítra budu pokračovat.
Doma jsem se pustila do velikonočního věnce. Když jsem hledala zelenou vlnu, našla jsem rozpletenou halenku a tak jsem ji hned použila na věnec.
Včera jsem vyžehlila látku a našla jsem ostré nůžky.

4 komentáře:

  1. Tééda .... jste fakt pilní zahradníci:-)) Já dnes vyslala manžu překopat záhony a dceru pro semínka .... zítra vyseju ředkvičky do skleníku a zbytek dne budu přemýšlet, jak je ochránim před slimejši,.-))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ajko nechceš manžela poslat k nám, taky potřebuji překopat záhony. Ze slimáků mám taky hrůzu.

      Vymazat
  2. Alenko, pěkně si užíváte nadcházející jaro. M.

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám, že jste mě potěšili milým komentářem Hošanda