pondělí 15. července 2013

237. den II pondělí

Cítím se po dovolené opravdu odpočinutá. Jsem zvědavá jak dlouho mi to vydrží. Z dovolené mám spoustu fotek, moje i od kamarádů. Tak se zase začnu hrabat ve fotkách, vybírat, mazat, upravovat až z toho vznikne album.

2 komentáře:

  1. Ahojky tak to je dobře myslím že se Vám dovolená povedla podle fotek jste si jí užili a to duchovno to je taky důležitý .... já jsem nějak unavená a protivná a to jsem doma :-) .... už mám doma nábytek Sábě do pokoje tak to musím nějak naplánovat nejhorší je to stěhování když nemáš nikoho k ruce kluci jezdí táta marodí ale pomůže slíbil tak snado to zvládnu....měj se hezky v práci a zdravím .....pá máme v plánu vyhlídku ve Sloupu byla jsi tam ? a hrad Housku ...musíme jen o vycházkách od 13-17 a to se nedá nic stihnout ,,už aby byl v práci :-)...........J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sloup byl celý týden uzavřený, protože tam filmovali. Otevřeli ho až ve svátky, tak jsme si ho prošli. Je to zajímavý.
      Nediv se, že jsi unavená. Taky toho máš hodně, přestavba, maminka, nemocný manžel. To nepřidá. Opravdu je potřeba na chvilku vypadnout z problémů a starostí.

      Vymazat

Děkuji Vám, že jste mě potěšili milým komentářem Hošanda